Klik på logoet for at komme til forsiden af Kirkens Korshær Helsingør

Mælkebøtten
  Hvem er vi

Genveje
Klik her for at se Stubbens madplan

Klik for at se kommende aktiviteter på Stubben

Du er her: Stubben » Forsiden
Velkommen til Stubben

Herberg og varmestue

Herberget Stubben er det daglige hjem for 11 mennesker.

For at bo på Stubben skal du være hjemløs og have brug for hjælp til at klare det daglige liv. Det kan være at du har et alkoholmisbrug, at du er lettere psykisk syg, at du er ensom og uden familienetværk, eller du på anden måde er sat uden for det samfund, vi alle er en del af.

Vi har 11 værelser fordelt på 2 etager inklusiv en lille udslusningslejlighed.

Når du bor på Stubben, deltager du i det daglige arbejde i det omfang, du selv kan være med til. Du holder dit eget værelse og fællesområderne.

Det koster kr. 2500 / kr. 2600 afhængigt af hvor stort dit værelse er. I beløbet er inkl. mad i hverdagen. Lørdag/søndag sørger du selv for mad.

Varmestuen har åbent mandag til fredag fra 8.30. –15. Tirsdag, Onsdag og torsdag tillige fra kl. 16 – 19.

Vi serverer morgenmad mellem kl. 8.30 og kl. 9.15. Det koster kr. 8.00. Varm mad mellem kl. 12.30-14.00.
Det koster kr. 15.00.

Det er altid muligt at købe en madpakke eller en varm portion mad med hjem, hvis du gerne vil have mad med hjem til weekenden eller til aftensmaden.

Mandag og torsdag har vi gratis bespisning

Du har selvfølgelig også mulighed for at komme og tage bad, få gratis tøj, hvis du mangler noget.
Er du langhåret kan du blive klippet (kr. 20).

Har du brug for hjælp til at få doseret din medicin, skiftet dine forbindinger eller hjælp til at tage kontakt til din læge eller sygehus/kommunen - er der også mulighed for dette.

Huset på Stubbedamsvej 10 lejer vi af Helsingør Kommune, med hvem vi også har en samarbejdsaftale i.h.t. Servicelovens § 88.

Helsingør Kommune yder tilskud til betaling af huslejen.

Opslagstavle

Ingen nyheder i øjeblikket