Klik på logoet for at komme til forsiden af Kirkens Korshær Helsingør

Hvem er vi

Du er her: Nicolaigården » Afhentning
Afhentning af effekter

Gratis afhentning af effekter.

Ved at donere effekter til Kirkens Korshær, støtter du det sociale hjælpearbejde i Helsingør. Vi er altid glade for at modtage nye varer og afhenter ganske gratis hos dig.

Står du og har gode brugbare ting i overskud som du ikke nænner at smide ud, kommer vi gerne forbi og ser om det er noget vi kan sælge i
vores genbrugsbutik. Det eneste du skal gøre er at ringe til os og få lavet en aftale om afhentning.
Ring på tlf. 49 21 93 28.

Desværre kan vi ikke modtage alt. Der kan være nogle ting som vi siger nej tak til. Måske er effekternes stand for dårlig, i stykker eller også har vi pladsproblemer hvis det drejer sig om store møbler.

Ellers afhenter vi meget gerne:

Tøj ( i begrænset omfang )
Møbler, glas/porcelæn, nips, bøger,
lamper, cykler, legetøj o. s. v.
Møbler samt andre tunge ting afhentes ved kantstenen, da afhentningen sker på frivillig basis. De frivillige er ikke i stand til at løfte tunge effekter. Håber på jeres forståelse/strong>

Med hensyn til dødsboer, kan vi ikke love at tage alt, men vi kommer gerne og ser om der er noget vi kan bruge.

Du er også altid velkommen til selv at komme ned til os med dine effekter. Så kan du samtidig gå en runde i vores butikker og få en kop kaffe og en snak med os.

Varer må ikke stilles udenfor vores butik uden for åbningstiden.

Overskuddet fra vores genbrugssalg, går ubeskåret til at hjælpe de svagt stillede i lokalområdet og til at drive vores varmestue/bofællesskab ”Stubben” på Stubbedamsvej.

På forhånd tak for din støtte.

Undertegnede ønsker at blive kontaktet for eventuel afhentning af effekter:

Postnr. og by
Hvilke(n) effekt(er) ønskes afhentet?