Klik på logoet for at komme til forsiden af Kirkens Korshær Helsingør

Du er her: Kirkens Korshær Helsingør » Bliv frivillig
Bliv frivillig hos Kirkens Korshær

Hvad består arbejdet i
I butikkerne er der mange opgaver. Der sorteres blandt andet tøj, sælges tøj eller møbler.
I varmestuen arbejder vi for, at folk skal føle sig velkomne. Vi tilbyder dem varm mad, badefaciliteter, at være samtalepartner, eller lytte til dem. Måske bare udvise situationsfornemmelse og tilbyde gæsterne fred og ro i en turbulent hverdag.

Arbejdstider i varmestuen
Arbejdstiden aftales med lederen. Oftest ligger det i perioden fra kl. 12.00 til kl. 15, eller mellem kl. 16 til 19, ca. 2 gange pr måned.
Udover dette er der en del arrangementer, du kan tilmelde dig som praktisk hjælper.

Arbejdstider i butikkerne
Aftales individuelt, men ca. 1 gang ugentligt.

Kirkens Korshær er en del af folkekirkens sociale hjælpearbejde, som søger at hjælpe samfundets aller svageste.

Hvem er Kirkens Korshærs brugere
Vi arbejder blandt de svageste mennesker. De, der er udstødt af samfundet, føler sig ensomme eller har svært ved at magte tilværelsen, eller som tilværelsen har været lidt hård ved.
Alkoholikere har vi altid kendt til, men også narkomaner er kommet til, og den daglige kamp for at tjene til stofferne, tærer på deres kræfter og gør dem ofte ensomme.
De senere år er det også synligt, at de psykisk syge ikke har tilbud nok.

Frivillige
Har du overskud, energi, lyst og tid i din hverdag til at gøre/være noget for andre?
Måske vil du gerne lave noget frivilligt arbejde, men ved ikke, hvor dine kræfter bliver mest værdsat ?
Prøv at tage kontakt til os, eller aftal gerne en tid til at se arbejdsstederne.

Kirkens arbejdssteder
Kirkens Korshær driver to genbrugsbutikker i Helsingør, en genbrugsbutik i Hornbæk, samt en varmestue og et herberg i Helsingør.

Herberg og varmestue
Økonomien til en stor del af arbejdet i varmestuen og drift af herberget indsamles via de tre genbrugsbutikker, som betjenes af frivillige medarbejdere.

Fællesskab
Du træder ind i et fællesskab, hvor alles arbejde bliver værdsat, og hvor alle er lige værdifulde.
Vi tilbyder en introduktionsperiode, og du har mulighed for at deltage i de kurser, der tilbydes frivillige. Der udgives også et medarbejderblad.
Vi arbejder for det sociale sammenhold, med at holde møder, nogen gange med spisning, og arrangerer medarbejderudflugter.

Hvilke egenskaber efterlyser vi
Du skal være fleksibel og besidde en god portion humor. Kunne acceptere, at gæsterne er anderledes, og udvise rummelighed.

Desværre kan vedlagte skema ikke bruges mere.
Kontakt istedet undertegnede leder på min mail:[email protected]

Anette Lauritsen
Tlf. 49 20 10 82 / mobil 29 25 93 30

Jørgen Ingberg Henriksen
Korshærspræst
Tlf. 21 68 93 28

Undertegnede ansøger hermed om at blive frivillig hos Kirkens Korshær Helsingør:

Postnr. og by

Bemærk

Såfremt vi står og har brug for dig lige nu, vil du blive kontaktet pr. telefon og inviteret til en samtale. Ellers vil vi tillade os at gemme din ansøgning og vende tilbage til dig på et senere tidspunkt, hvis vi skulle få brug for dig.